2/12


Ny bil bland era bimmers.

28/11


Nya fartkameror och möjligheter på GPS sidan [Länk]

15/11

Lite nya fartkameror i databasen till TomTom [Länk]

11/11

Lite små uppdateringar på GPS sidan

27/10

Fler fartkameror är nu  upplagda på gpssidan


17/9

Sidan om GPS har uppdaterats en del och det kommer att byggas på ytterligare i dagarna

3/9

Samtliga försäkringssidor har blivit uppdaterade med en hel del nya uppgifter, dessutom har det tillkommit Diesel och M-Bilar som separata objekt.


16/7

En ny och uppfräschad variant på "veckans fråga" är idag i bruk. detta är en permanent lösning och jag kommer att utvecklade den ytterligare med tiden.

15/7

En ny lite trevligare gästbok som kommer att bli permanent är uppe från och med nu!

5/7

Ny bil i galleriet, denna gången är det en läcker E46!


15/5

Lite bilder från min första tur till Knutstorp för säsongen, det var KAK som i samarbete med sydsektionen hade träff dagen till ärahär hittar du alla träffar.

6/5

Knutstorpsträffen 2003 är nu upplagd med ALLA bilder, tyvärr inte så mycket text men en bild säger mer än tusen ord säger dom.
29/4

Nu är kalendern helt inflyttad i forumet och det har blivit riktigt snabbt & snyggt!
Ytterligare ny funktion innebär att ni kan bifoga filer, bilder mm i era inlägg på forumet vilket är perfekt tillexempel när ni skall sälja en bil eller dylikt.27/4

Ett par nya funktioner i forumet är implementerade. Ni som använder er av forumet får gärna uppdatera era profiler så gott ni kan! Ju duktigare ni är desto mer nytta har vi av forumet.

Kalendern håller på att flytta in i forumets gränssnitt och detta kommer att medföra väsentliga prestandavinster, ett attraktivt och enkelt gränssnitt samt fler funktioner och möjligheter för användare att lägga in händelser i kalendern.

Jag är givetvis ytterst tacksam för rapporter från er alla om ni skulle stöta på problem.

21/4

Forumet har flyttats till nya domänen, även där kommer hastigheten att förbättras dramatiskt.

20/4

Har släpat efter en lång tid med bränsleförbrukningssidorna men nu är jag ikapp igen, tack till  alla som skickar in sina uppgifter!

7/4

Idag har jag flyttat över gästboken så den blir en del av forumet. I övrigt ganska stillsamt men nog är det dags att börja gnida lite på bilen inför vårens alla happenings.

8/3

GPS sidan börjar nu ta form på skarpen.  Har även påbörjat en sida med lite bilder och filmer på nya M5 E60 men det tar ett litet tag innan det kommer material.

12/3

Ny sida om GPS i bilen under uppbyggnad. Jag är tacksam för tips om felaktigheter och dylikt!

22/1

Uppgifter på Nürburgringsidan har aktualiserats en del.


 

Här hittar du mina inlägg från år 2003