Här kommer jag att skriva lite om spel för datorn där du kan köra på Nordschleife.
 

2003-11-21

En revolution är här!!

Project Gotham City II är släppt till Xbox och det är riktigt bra!! Du kan köra dom flesta bra bilar på marknaden inklusive Pagani Zonda, Koenigsegg,Enzo,CLK GTR, GT 1 osv... Min bästa tid hittills är 6.21 i en Porsche GT1

Det som är RIKTIGT bra är att Nordschleife finns med som bana och det ser mycket bra ut! Det finns inget roligare än att dra ett par varv här på Nordschleife  och ni har vi alla möjligheten att göra det på hemmaplan.

GPL som förut i stort sett var det enda alternativet är inte i närheten av detta spel så har ni ingen X box så spring iväg och köp en direkt!

Vill du läsa mer om spelet kan du göra dethär Vill du kika i manualen till spelet finns  den att hittahär

Här kan du hämta banan som sedan fungerar i Sportscar GT. Tänk på att läsa textfilerna ordentligt. Jag fick lära mig att  man även behövdedenna filenför att få allt att fungera som det skulle. Vill du få lite mer realistiskt ljud tankar du hemdenna filen. Än en gång så läs readme-filerna noga så kommer det säkerligen att fungera!

Tyvärr är detta inget superspel då det verkar väldigt buggigt, ljudet är ganska kasst, grafiken är ganska sur, känslan är hyfsad och det är ju egentligen det som är det allra viktigaste. Originalet är ju Grand Prix Legends som är  ett annat spel som körs på Nordschleife, det är ännu sämre både grafik och ljudmässigt, tyvärr har dom inte lyckats med känslan alls i det tycker jag. Nu låter jag väldigt kritisk kanske men hade det inte varit för att spelen utspelar sig på Nordschleife hade inte många spelat dom gissar jag. Man kan ju  undra varför ingen av dom större bilspelstillverkarna satsar på ett spel innehållande Nordschleife? För det kan väl inte vara något med rättigheter eller så som stoppar?

Nåja jag kommer att spela vidare under vintern och redan efter ett par dagar gillar jag känslan mer, helt klart under och överstyr bilen som den skall och det är inga större problem att provocera fram en sladd ; ) Tyvärr har jag inte än lyckats få bilen att fungera med manuell låda och inte iheller i practice mode. En annan vital sak är depåstoppen som jag hittills har misslyckats med, in i depån och så är inga problem men hur i he..te får jag allt fixat??

021106

Manuell låda är fixat och det var bara en miss ifrån mig så det kan jag inte skylla på något annat. Spelet blev BRA mycket roligare med manuell låda.

Testade en Porsche och den var RIKTIGT grym, så pass snabb att jag var tvungen att snåla med gasen. NU har jag inte testat någon av dom saftigare M3:orna utan jag har en jag köpte för 100.000 så det kanske blir bättre längre fram när man vunnit lite prispengar.

 
Länkar

Autosim Garage
The pits