Här hade jag tänkt att vi fyller i vår info om försäkringar, listan bygger på att ni rapporterar till mig angående era försäkringar, de info jag vill ha är bil, ort, kön, bonus, årspremie eller annat. Tänk på att denna lista inte är korrekt till 100%  i just ditt fall, då det är många faktorer som spelar roll. Finns det flera parametrar som behövs för att den skall bli komplett? säg till isf. Jag har nu lagt till en sida med intressant statistik om diverse parametrar.

Priserna förutsätter jag är helförsäkringar med normala självrisker samt 1500 mil per år. om ej så ange vad som avviker. Lite statistik kommer jag att införa efterhand som jag har fått in lite uppgifter. Från och med 010129 så förutsätter jag att ni har full/75% bonus och betalar årspremie har du EJ det så säg vad du har i ditt mail till mig!

Här kan du begära en offert till flera bolag samtidigt, flera har rapporterat att dom sparat stora pengar på detta sätt och själv är jag väldigt imponerad på responsen, sist jag använde den 2001-10-01 fick jag offerter som låg över tvåtusen kronor lägre än jag hade då! Här hittar du offerten, ett annat alternativ hittar du här

Här kan du se kostnaderna för dom olika modellerna

/ E28 / E30 / E31 / E32 / E34 / E36 / E38 / E39 / E46 / E60/E61 /

/ Övriga / Z serien / X Serien / Diesel / M-Bilar /Statistik / Kontakt /